Dámske ľanové kraťasy

Ľanové kraťasy vám zaistia nielen dokonalé pohodlie po celý deň, ale aj vysoko elegantný vzhľad. K dispozícii sú v rôznych farbách a sezónnych potlačiach. Všetky kúsky sú navrhnuté s ohľadom na priedušnosť, ľahký pohyb a maximálnu ventiláciu.

Náš tip

Ľanové kraťasy na elegantný spôsob

Biele ľanové kraťasy so sandálkami na platforme a ľanovým topom s florálnym motívom, ktorý je aktuálnym hitom sezóny, pôsobia veľmi nežne a nechajú vyniknúť váš prirodzený šarm.

Celú kombináciu pozdvihnete na novú úroveň, ak ju doplníte štýlovým slameným klobúkom - a perfektný dovolenkový outfit je na svete. Prírodné materiály vytvoria harmonický celok.

Zamilujte si ľan aj vy - tieto výhody vás presvedčia

Oblečenie z ľanu sa ideálne hodí na leto. Ľan je priedušný, pokožka pod ním dýcha, na dotyk pôsobí chladivo, môže sa pochváliť slušnou odolnosťou a životnosťou, dokáže absorbovať pot a na jeho výrobu a spracovanie sa nepoužívajú chemické látky. Je ekologický a vhodný aj pre osoby s citlivou pokožkou.

Ako kombinovať ľanové šortky

Jednofarebné ľanové šortky vyzerajú skvelo napríklad s pruhovaným topom v námorníckom štýle, jemnou retiazkou, hnedou kabelkou a espadrilkami. Zaujímavo k nim ukáže aj tričko s potlačou a biele tenisky. Vzorované šortky zase vyniknú k jednofarebnému topu alebo košeli. Do vlasov si môžete uviazať aj bandana šatku. Záleží od príležitosti.