Dámske tielka na behanie

Náš tip

Aké vlastnosti má ideálne tielko na behanie?

Športové tielko, v ktorom sa chystáte behať, by malo byť vyrobené z priedušného materiálu, dobre odvádzať pot a nijako vás neobmedzovať v pohybe.

Rýchloschnúce tielka s antibakteriálnou úpravou zabraňujú vzniku nepríjemného zápachu. Ak beháte vonku, siahnite po výraznejších farbách alebo reflexných prvkoch - bezpečnosť na prvom mieste.

Obujte si tenisky a dostaňte sa do formy!

Behanie je vášeň. Ak mu podľahnete, okrem zdravého tela získate aj závideniahodnú postavu a bude sa vám lepšie spať. Bez vhodnej výbavy to však nebude ono, takže si vyberte pekné bežecké tričko a ďalšiu výbavu. Značky ako Nike, Kilpi, Under Armour či Adidas vás svojou ponukou funkčných a štýlových bežeckých tričiek rozhodne nesklamú.

Nielen funkčnosť, ale aj dizajn zaváži

Na výber máte klasické tielka z ľahkých materiálov, najčastejšie polyesteru v kombinácii s elastanom, aby sa dokonale prispôsobili postave. Praktickou voľbou bude športové tielko s podprsenkou, ktorá je všitá. Získate produkt 2v1 a nemusíte riešiť, akú podprsenku si obliecť. Vďaka množstvu farebných prevedení tielko ľahko zladíte k šortkám na behanie.