Lacné čižmy na platforme

Nechcete za štýlové kúsky míňať veľa, ale módny vzhľad je vašou prioritou? Ulovte si parádne lacné čižmy na platforme v skvelej akcii alebo sa poobzerajte v ponuke značiek, ktoré držia cenovky pri zemi.

Náš tip

Prečo aj vy potrebujete čierne čižmy na platforme?

Ak máte v obľube stredne dlhé sukne alebo šaty, obtiahnuté džínsy alebo legíny a oversize svetre, čižmy na platforme v čiernej farbe, ktorá sa naozaj ľahko zladí k čomukoľvek, jednoducho musíte mať.

Tento štýlový kúsok v prevedení z hladkej kože alebo eko kože vás podrží aj v daždivých a sychravých dňoch.

Pridajte si pár centimetrov a vyzerajte štíhlejšie

Platforma je túto sezónu na výslní a nielen medzi módnymi návrhármi, ale i medzi ženami sa teší veľkej obľube. Vymeňte vysoké podpätky za pohodlnejšiu verziu, najmä ak vás čaká náročný deň plný behania. Či už uprednostníte členkové čižmy na platforme alebo neprehliadnuteľnú vysokú verziu, opticky si predĺžite nohy.

Štýlová za málo peňazí

Milujete módu a chcete si dopriať pekné kúsky za dostupné ceny? Vyskúšajte dámske zimné čižmy na platforme značky Answear Lab alebo House a nemusíte sa báť, že miniete polovicu výplaty. Ak chcete výrazný model, ktorým zvýrazníte celý outfit, vyskúšajte biele čižmy na platforme alebo lesklú kožu či osviežujúcu béžovú.