Lacné pánske flanelové košele

Pánske flanelové košele patria k základu šatníka po celý rok. Majú v sebe niečo nadčasové, sú atraktívne, všestranné, pohodlné a nenáročné na údržbu. U nás si môžete vybrať štýlové flanelové košele za super ceny.

Náš tip

Ako nosiť flanelovú košeľu na rôzne príležitosti?

Na jar a jeseň bude flanelová košeľa s džínsami zárukou pohodlného ležérneho outfitu. Obliecť si ju môžete rozopnutú aj na bavlnené tričko.

V chladnej sezóne džínsy vymeňte za menčestrové nohavice s opaskom a pohrajte sa s vrstvením. Košeľu si vezmite pod priliehavý sveter alebo vestu. S vyhrnutými manžetami ju môžete nosiť aj na ďalšiu košeľu.

Legendárna kockovaná flanelová košeľa

Flanelové košele sa objavili už v 17. storočí. Odvtedy sa vďaka skvelým vlastnostiam flanelu tešia stále väčšej popularite. Kockovaná flanelka je must-have kúskom v každom šatníku moderného muža. Je len na vás, či si zvolíte ikonickú červeno-čiernu kombináciu, alebo iné odtiene, v kolekcii značiek Trendyol, Koton či Gate nájdete košele za super ceny.

Flanelová košeľa je vždy trendy

Flanelová košeľa s dlhým rukávom je naozaj univerzálnym kúskom v pánskom šatníku. Môžete ju nosiť rozopnutú aj zapnutú, zakasanú alebo na voľno. Ak sa chcete blysnúť, namiesto tenisiek si k nej vezmite elegantné kožené topánky a posuňte svoj vzhľad na nový level. Pre trochu voľnejší štýl si môžete obuť trendy workery.