Ľanové blúzky

Náš tip

Dokonale pohodlný letný outfit? Ľan hore, ľan dole…

Lámete si hlavu, ako sa v lete cítiť pohodlne a elegantne zároveň? Pre ľanovú súpravu žiadna výzva!

Zapátrajte po ľanovej dámskej blúzke v kombinácii s voľnými šortkami z rovnakej kolekcie a budete pripravená vyraziť na záhradnú slávnosť, svadbu, pohovor aj do práce. Skvele si rozumie so sandálmi, teniskami, lodičkami aj espadrilkami, tak si dajte záležať. Krásne doplnky sú v jednoduchom outfite úplne rozhodujúce.

Najpohodlnejší letný kúsok na svete: ľanová blúzka

Chcete sa v lete cítiť skutočne komfortne? Stavte na materiál, ktorý je s letom spätý najviac. Predtým látka chudobných, teraz vysoko cenený materiál. Oblečte priedušnú ľanovú blúzku a letná móda dostane nový rozmer. Ľan je vzdušný, hypoalergénny, pevný a prachuvzdorný. Eko milovníkov navyše poteší, že sa pri jeho výrobe nepoužíva mnoho chemikálií.

Blúzka, ktorá je stále krajšia?

Biela ľanová blúzka je základom letného šatníka. Je totiž mladistvá, svieža, chladivá a tak romantická… Slušivo vyzerá najmä v sprievode džínsových šortiek alebo legín. Výhodou je, že ľan „starne do krásy“. Čím dlhšie budete blúzku mať, tým lepšie sa vám bude nosiť. Nielenže praním zmäkne, ale získa aj svoju autentickú patinu a zvýši sa jej schopnosť odvádzať vlhkosť.