Školské batohy pre tínedžerov

Už vaše dieťa vyrástlo z rozprávkových motívov a vy pre neho hľadáte novú školskú tašku? V našej ponuke nájdete kvalitné batohy tých najlepších značiek v krásnych designoch, z ktorých si vyberie aj náročný tínedžer.

Náš tip

Študentské batohy s modernými vychytávkami

Nielen trendový dizajn, ale aj praktické funkcie sú podstatné! Mladí tínedžeri určite ocenia a každý deň využijú šikovný batoh s vychytávkami ako vrecko na fľašu s vodou, pútko na kľúče, vrecko na smartfón či inú elektroniku alebo dokonca USB port.

Populárnou voľbou starších študentov sú napríklad značky Quiksilver, Vans, Fjällräven.

Školská taška pre staršie deti

Školské tašky pre stredoškolákov a žiakov druhého stupňa zodpovedajú vyššiemu vzrastu študentov, a aj z dizajnového hľadiska odrážajú preferencie a vkus mladých, ktorí už vyrástli z rozprávkových motívov. U nás nájdete vkusné a prepracované tašky z kvalitných materiálov v rôznych cenových hladinách.

Unisex, ale aj výrazne dievčenské či chlapčenské kúsky

Medzi najpredávanejšie modely školských batohov patria práve unisex modely v neutrálnych farbách ako tmavomodrá, hnedá, čierna alebo sivá. Mladým študentom sa ľahko zladia k outfitu do školy a často ich využijú aj vo voľnom čase. Na výber však máte aj žiarivo ružové či vzorované kúsky z rôznych materiálov od textilu po kožu.