Teplé dámske pyžamá

Keď je vo vzduchu cítiť mráz, na rad prichádzajú teplé pyžamá. Medzi najobľúbenejšie patria mikroplyšové, froté a flanelové pyžamá, ktoré sú dokonale hrejivé! Pri nákupe nezabudnite na teplé ponožky a domáce papuče.

Náš tip

Pre zmrzlíkov je tu dámsky overal na spanie

Ste letný typ a máte rada teplo? Sedávate blízko kúrenia už začiatkom jesene?

Vyberte si overal na spanie, ktorý k vám zimu nepustí! Pre komfort stačí siahnuť po jednoduchom hrejivom overale z termo materiálu, ako je froté, flanel či velúr. Ak sa aj tak klepete zimou, môžete si buď zadrepovať, alebo sa zavŕtať do super teplého pyžama z hustého plyšu.

Potrebujete teplé pyžamo na zimné večery?

Vonku prituhuje, a tak je najvyšší čas sa poriadne zahriať! Na chladné zimné večery skvele poslúži teplé pyžamo. Pri jeho výbere sa sústreďte predovšetkým na materiál a strih. Perfektnú službu odvedie fleecové, flanelové či mikroplyšové dámske pyžamo. V nich vám bude skutočne teplo, aj keď doma nebude zakúrené. A zima sa k vám nedostane!

Niečo ľahkého, a napriek tomu hrejivého?

Ponuka hrejivých dámskych pyžám je pre vás malá a stále hľadáte niečo, v čom vám v noci bude tak akurát? Potom sú pre vás ako stvorené pyžamá z bavlny so zateplenou spodnou vrstvou. Skvele hrejú aj vetrajú, navyše sa môžete spoľahnúť, že už vás nočné potenie budiť nebude.