Tielka bez ramienok

Tielka bez ramienok sú štýlovou alternatívou k štandardným tielkám alebo topom s výstrihom. Spadnuté ramená sú ideálne na predĺženie hornej časti trupu a predĺženie krku. Jedným z najlepších atribútov týchto tielok je, že ich možno nosiť pre rôzne príležitosti a miesta.

Náš tip

Nechajte vyniknúť pekné ramená

Top bez ramienok pôsobí veľmi žensky a upriami pozornosť na krásne ramená. Najmä dámy s postavou hrušky a presýpacích hodín by ho mali určite zakomponovať do svojich outfitov, aby zvýraznili svoje prednosti.

Lichotivý strih odhalí ramená a šiju a biely top bez ramienok dokonale vyzdvihne letné opálenie. Nezabudnite si pod neho obliecť podprsenku bez ramienok.

Top bez ramienok je ideálny na leto

Urobte si v šatníku miesto na parádne letné kúsky. Ak vás už omrzeli klasické tričká, máme riešenie. Tielko bez ramienok je obľúbenou voľbou do horúcich dní, takže ak hľadáte štýlové a zároveň pohodlné kúsky napríklad na dovolenku alebo bežné nosenie, v ktorých sa budete cítiť zvodná a sexy, u nás si určite vyberiete.

Aké štýly sa nosia a ako ich kombinovať?

Čierny top bez ramienok vyzerá super s džínsovými kraťasmi alebo maxi sukňou. Rozhodnete sa pre jednoduchý alebo lemovaný volánikmi či zdobený trblietavými kamienkami? Vystužený top bez ramienok si pokojne oblečte i bez podprsenky. Chcete vyniknúť na špeciálnej udalosti? Skúste elegantný top bez ramienok z lesklých materiálov.