Tričká otec a syn

Poznáte nejakého hrdého otecka alebo ním sami ste? Obohaťte svoj šatník a tiež šatník vášho potomka o originálne tričko, ktoré celému svetu ukáže, že vy dvaja k sebe patríte a ste parťáci na celý život.

Náš tip

Set otec a syn – darček, ktorý zaručene poteší

Ak hľadáte darček pre čerstvého otecka, set otec a syn s vtipným alebo trefným nápisom nielenže obdarovanému vylepší náladu a povzbudí ho v novej životnej úlohe, ale je aj veľmi praktický.

Tričká s potlačou pre otca a detské body pre novorodenca idú na dračku. Budete mať istotu, že ste trafili klinček po hlavičke a váš darček neskončí nevyužitý.

Originálne tričká s vtipnou potlačou sú hitom

Rovnaké oblečenie pre otca a syna je v poslednej dobe čoraz populárnejšie. Rodinné sety s humornými nápismi, ktoré vám rozveselia deň, alebo za vás nahlas povedia to, čo si myslíte, sú obľúbené nielen ako domáce oblečenie k teplákom, ale aj na bežné nosenie k džínsom. Vyberte si z vtipných potlačí takú, ktorá najlepšie vystihuje vašu situáciu.

Bavlnené tričká s rôznou tematikou

Nielen vtipné nápisy otec a syn sú obľúbené. Na tričkách môžete spoločne nosiť vášeň, ktorú spolu zdieľate a ktorá vás oboch spája. Ste hasiči, zanietení rybári alebo sa chystáte na pánsku jazdu a užiť si chvíle, ktoré budú patriť len vám? Vyberte si z ponuky tričiek pre otcov a synov tú vašu farebnú kombináciu.