Vrstvené náhrdelníky

Hľadáte zaujímavý doplnok, ktorý dodá šmrnc každému outfitu? Skúste vrstvený náhrdelník! Vybrať si môžete zlatý, strieborný aj oceľový, s módnymi príveskami alebo v elegantnom prevedení s perlou.

Náš tip

Dvojitý alebo trojitý náhrdelník: šperk, ktorý zaujme

Vrstvený dvojitý či trojitý náhrdelník doplnený o prívesky je atraktívnym prvkom, ktorý sa hodí na slávnostné aj menej formálne príležitosti.

Najlepšie vynikne, pokiaľ mu dáte dostatočný priestor na to, aby zažiaril. Vrstvený náhrdelník bude vyzerať perfektne sám o sebe, takže nie je nutné to preháňať s ďalšími šperkami. Ani outfit by nemal strhávať príliš pozornosti, inak by sa mohlo stať, že by váš celkový vzhľad pôsobil trochu gýčovito.

Zlatý, strieborný alebo oceľový vrstvený náhrdelník?

Ak hľadáte vrstvený náhrdelník na každodenné nosenie, je najlepšou voľbou neutrálne striebro alebo populárne ružové zlato. Pre alergikov sa hodí chirurgická oceľ a na sviatočné príležitosti je možné siahnuť po luxusnom žltom zlate. Obľúbený je tiež vrstvený náhrdelník doplnený o rôzne prívesky - napríklad srdce, mesiac, strom života, lapač snov alebo minimalistické krúžky.

Vrstvený náhrdelník s perlou na slávnostné príležitosti

Perly boli od pradávna považované za symbol bohatstva a moci. Dnes už nie sú šperky s perlou výsadou tých najbohatších, stále sú však cenené pre svoj krásny vzhľad a eleganciu. Vrstvený náhrdelník s perlou tak bude dokonalým doplnením spoločenských šiat pre všetky slávnostné príležitosti, ktoré si žiadajú len to najlepšie. Pokiaľ vám perly nesedia, skúste namiesto nich vrstvený náhrdelník so zirkónmi.