Čižmy s kožúškom

Vysoké či nízke, hlavne nech sú teplé! Hrejivý kožúšok a čižmy - do chladných dní je to jednoducho dokonalá kombinácia. Navyše aj veľmi štýlová, pretože okorení každý outfit a túto sezónu je kožušina v kurze.

Náš tip

Umelý kožúšok alebo prírodná vlna?

Tepelnému komfortu, ktorý poskytuje vašim nohám prírodná vlna, sa nič nevyrovná.

Ak hľadáte čižmy do treskúcej zimy, kožené členkové čižmy v štýle workerov s vlneným kožúškom a traktorovou podrážkou budú to pravé. Ani umelý kožúšok však nie je na zahodenie. Je to cenovo dostupnejšia verzia vhodná aj pre vegánov.

Zdvihnite si čižmami sebavedomie

Čižmy patria k najpopulárnejším druhom obuvi nielen v zimných mesiacoch. Niet sa čomu čudovať, veď vystrelia váš sexappeal do výšin a či si ich obujete k džínsom alebo k sukni, okamžite na seba strhnete pozornosť. Zateplenú verziu s mäkkým kožúškom nájdete napríklad u značiek Tamaris, Napapijri, UGG či Geox.

Do mesta aj do prírody

U nás si vyberiete nielen sexy čižmy nad kolená, v ktorých budete jednoducho nedolateľná, zateplené čižmy na platforme do mesta, ale aj športovejšie ladené modely, v ktorých sa môžete vybrať na prechádzku zasneženou prírodou. Vyberte si z našej bohatej ponuky teplé čižmy presne podľa vašich predstáv.