Dámske bundy z pravej kože

Doplňte svoj šatník o štýlovú bundu z pravej kože, ktorá vám vydrží naveky. A to doslova! Vyberte si kožený kabát, elegantnú bundu či štýlový kabát. Na Modio.cz nájdete všetko na jednom mieste.

Náš tip

Každý deň iná, každý deň svoja

Dámska koženka sa stal v posledných rokoch jednoznačne najobľúbenejším modelom koženej bundy. Ešte žiadnu nemáte? Tak to poďte rýchlo napravit!

A aký vlastne vybrať? Čierna koženka bude vyzerať super v kombinácii so skinny džínsami s vysokým pásom a basic tričkom. Nezabudnite tiež na kožený opasok s výraznou sponou. Obyčajný outfit v čiernej farbe rozžiari ružová či červená koženka, zatiaľ čo béžová sa hodí k elegantnejšej kombinácii palazzo nohavíc a crop topu.

Dámska kožená bunda je nesmrteľná

Hľadáte univerzálny kúsok, ktorý sa hodí k rifliam aj šatám a môžete ho nosiť takmer celý rok? Vyberte si z našej ponuky dámskych kožených bund. Kvalitná koža nielenže vydrží roky, ale čím viac ju budete nosiť, tým lepšie bude vyzerať. Na letnom festivale si koženú bundu ležérne prehodíte cez šaty, v zime zas pod ňu navrstvíte huňatý sveter.

Kožená bunda na tisíc spôsobov

Kožené bundy boli kedysi výsadou pankáčov a motorkárov, no dnes sú obľúbeným kúskom takmer každého ženského šatníka. Páči sa vám kovbojská bunda so strapcami, bombera s kovovými cvokmi, semišová bunda s baranicou či elegantný vypasovaný kabát s koženým límcom? Či už ste dušou rockerka alebo bohémska víla, u nás si určite vyberiete. Štýlový outfit doladí kabelka či peňaženka z pravej kože.