Dámske cargo nohavice

Oblečte sa perfektne od hlavy až po päty – začnite univerzálnymi cargo nohavicami, ktoré sú pohodlné, štýlové a praktické. Ideálny kúsok pre ľudí milujúcich ležérny štýl obliekania.

Náš tip

V teplákoch do mesta? Samozrejme!

Tepláková móda z ulíc ešte stále nemizne, práve naopak. Čoraz viac ľudí preferuje pohodlie a cargo nohavice v teplákovom prevedení sú perfektnou kombináciou pre mestskú módu.

Univerzálna a štýlová čierna farba dodá vášmu outfitu tú správnu mieru mestského minimalizmu a cargo strih sa postará o pocit komfortu za každých okolností. K tomu károvaná oversize košeľa, biele basic tričko a môžete riešiť vybavovačky, kávu s kamarátkami či rýchly nákup.

S čím kombinovať dámske cargo nohavice?

Módne trendy diktujú jasne: cargo nohavice zažívajú návrat na scénu a sú opäť trendy. Fantasticky ukážu ku bielemu tričku, k mikine, výraznej blúzke, koženej alebo bomber bunde, ale výborne doplnia aj crop topy - voľné aj obtiahnuté, pretože nechajú vyniknúť štíhly pás. Čierne alebo biele cargo nohavice ladia ku všetkému!

Cargo nohavice - pohodlný každodenný kúsok

Ležérnej móde kraľujú cargo nohavice s rafinovaným strihom! Nájdite si ten svoj, v ktorom sa cítite dobre a uvidíte, že si ich zamilujete aj vy. Hodia sa na akúkoľvek neformálnu príležitosť, neutrálne farby zladíte s čímkoľvek. Okrem klasických modelov môžete vyskúšať aj cargo nohavice s retiazkou, ak chcete vyniknúť.