Dámske hybridné bundy

Hybridné bundy kombinujú rôzne materiály a vytvárajú tak celok, ktorý minimalizuje potrebu neustáleho prezliekania, keď sa úroveň aktivity alebo teplota mení. Väčšina týchto búnd je navrhnutá pre vysokohorské lezenie, horolezectvo a turistiku v horách.

Náš tip

Vychytávky, vďaka ktorým si hybridné bundy určite zamilujete

Hybridné bundy sú praktické v mnohých situáciách. Veľmi užitočné je, ak majú integrovanú kapucňu s vysokým golierom, aby vás dokázali čo najlepšie ochrániť pred poveternostnými podmienkami.

Kombinácia zateplených a elastických dielov zaistí odvod vlhkosti a zahreje. Vodeodolná úprava a vrecká na zips sú taktiež plusom.

Čo je hybridná bunda?

Neviete, či si obliecť mikinu, alebo radšej bundu? Presne na takéto situácie je tu hybridná bunda, ktorá v sebe kombinuje to najlepšie z oboch spomínaných kúskov. Vďaka tomu, že je ušitá z viacerých materiálov, môžete ju využiť na rôzne outdoorové a voľnočasové aktivity. Zateplená časť vás v chladnejšom počasí dokáže ochrániť pred nepríjemným vetrom, zatiaľ čo strečový úplet nebráni v pohybe.

Ktoré dámske hybridné bundy sú najlepšie?

Všetko záleží na vašich preferenciách. V súčasnosti nie je problém nájsť hybridné bundy, ktoré majú nielen skvelé funkčné vlastnosti, ale aj prepracovaný dizajn. Prezrite si ponuku najobľúbenejších značiek: dámska hybridná bunda 4F, Quechua alebo Under Armour je zárukou kvality a spoľahlivosti.