Dámske kožené čižmy

Koža je odolný, priedušný a veľmi obľúbený materiál. Kožené čižmy preto patria k stáliciam v dámskych šatníkoch a oplatí sa do nich investovať. Aj jednoduchému outfitu dokážu okamžite dodať šťavu a sexepíl.

Náš tip

Ako kombinovať krémové kožené čižmy na opätku?

Hľadáte nejaký zaujímavý kúsok, ktorým osviežite svoj vzhľad? Krémové čižmy túto úlohu splnia dokonale.

Sú aktuálnym hitom a hodia sa nielen k celočiernemu outfitu a krémovej kabelke, ale harmonicky pôsobia aj k farebnému oblečeniu. Výborne ukážu k ružovému trenčkotu, hnedým pančuchám a farebným doplnkom.

Aké kožené čižmy aktuálne vládnu trendom?

Dámske kožené čižmy nad kolená hýbu módnym svetom. U nás si vyberiete nielen exkluzívne kúsky na špeciálne príležitosti, ale aj pohodlné semišové čižmy na nízkom alebo vysokom podpätku na každodenné nosenie. V najnovšej kolekcii mnohých značiek nájdete rôzne farebné prevedenia, kovové aplikácie, ozdobné pracky, aby si každá prišla na svoje.

Obuv do (takmer) každého počasia

Kožené čižmy sú obľúbené najmä v prechodnom a zimnom období. Ak hľadáte kožené čižmy na zimu, ktoré budú nenáročné na údržbu, uprednostnite hladkú kožu pred semišom alebo lakovanou kožou, ktoré si vyžadujú viac starostlivosti. Správnou impregnáciou a starostlivosťou zabezpečíte odolnosť voči vode, snehu a špine.