Dámske oversize tepláky

Ak hľadáte extra pohodlný kúsok na prácu z domova, prechádzky alebo domáce leňošenie, budú oversize tepláky tou správnou voľbou. Vyberte si z mnohých rôznych designov a farieb, buďte štýlová.

Náš tip

Čierna farba je univerzálna a ľahko sa kombinuje

V dnešnej dobe máte na výber nespočetné množstvo štýlov a farebných prevedení. Dámy si často volia tepláky s vysokým pásom, ktoré opticky predĺžia nohy.

Tmavé farby pôsobia v každom prípade elegantnejšie, sú všestrannejšie a ľahko k nim zladíte vaše obľúbené tričko alebo crop top. Na nohy obujte kožené tenisky a môžete vyraziť na prechádzku či nákup. Pohodlie nadovšetko!

Ako nosiť oversize tepláky, aby ste nevyzerali nedbalo?

Tepláky voľného strihu pôsobia oveľa menej formálne ako slim fit modely. Ak sa teda nechystáte práve na víkendové leňošenie pri Netflixe, hľadajte pevnejší a hrubší materiál. Štýlové voľné tepláky nájdete v kolekciách mnohých značiek, pozrite si napríklad ponuku Urban Classics alebo Kesi. Výborne vyzerajú k džínsovej bundebielemu tričku, ale aj kabátu a svetru.

Kam nosiť oversize tepláky?

V prvom rade je to neformálny odev, takže na spoločenské udalosti voľte radšej klasické nohavice. Športové modely s potlačou a z funkčných materiálov sú určené do fitness centier a na športové aktivity. Na bežné nosenie sa viac hodia bavlnené tepláky – s bomberom či koženou bundou a kvalitným tričkom sa nestratíte na žiadnej párty či stretnutí s priateľmi.