Dlhé svetre

Prechodné a zimné obdobie vám umožňuje naplno prejaviť svoju kreativitu pri vytváraní zaujímavých outfitov. Pohrajte sa s vrstvením a zakomponujte do každodenných štylizácií dlhé svetre, ktoré vás skvelo zahrejú.

Náš tip

Ako nosiť dlhý pletený kardigan?

Dlhý pletený sveter je univerzálny kúsok, ktorý vám v chladnom počasí spraví skvelú službu. Výborne ukáže k bielemu crop topu, džínsom a vysokým čižmám, ak máte chuť na ležérny outfit.

Aj so šatami alebo štýlovou sukňou a blúzkou dosiahnete harmonickú kombináciu. Imidž nezabudnite dotvoriť vhodnou kabelkou a šperkami, pretože kúzlo je v detailoch.

Doplňte si šatník o dlhý sveter

Teplé, štýlové a príjemné dlhé svetre v rozmanitých štýloch, vzoroch a farbách sú ozdobou každého šatníka. Navyše, ženy dlhé svetre milujú, lebo sú milosrdné k prípadným nedostatkom postavy a dokážu upriamiť pozornosť na štíhle nohy. Potrebujete viac dôvodov? Prezrite si najnovšiu kolekciu a ulovte si u nás sveter podľa predstáv.

Dlhé svetre od výmyslu sveta

Nech už preferujete akýkoľvek štýl, u nás máte pestrý výber. U nás nájdete dlhý sveter na gombíky, zips, cez hlavu, oversize aj vypasovanejšie strihy. Rozopnutý dlhý sveter s kapucňou je skvelým doplnkom pohodových outfitov, čierny dlhý sveter je klasika, ktorú môžete vytiahnuť aj k elegantnejším kombináciám.