Kufre na kolieskach

Rozbehnite sa do sveta s ľahkosťou a štýlom. Zaobstarajte si kufor na kolieskach, ktorý si vás získa svojou kvalitou, dizajnom a praktickosťou. Vyrazte za dobrodružstvom už dnes!

Náš tip

Ako vybrať kufor na kolieskach?

Škrupinové kufre sú pevné a prakticky nepremokavé, sú však pomerne ťažké a benefitom nie je ani fakt, že všetky vaše veci máte v jednom zdieľanom priestore.

Textilné kufre sú naopak veľmi ľahké. Nevýhodou zostáva, že sa môžu ľahko poškodiť či poliať, čím sa obvykle znehodnotí aj obsah vo vnútri. Pri výbere vezmite do úvahy nielen destináciu, kam budete cestovať, ale aj dopravný prostriedok, ktorý vás tam dopraví.

Vyberáme cestovný kufor na kolieskach…

Chystáte sa do sveta? Najprv zhodnoťte, čo sa vám so sebou bude hodiť, a čo by vám mohlo byť na obtiaž. Kufor vyberajte nielen podľa vzhľadu, ale aj podľa kvality, váhy a rozmeru. Konečné rozhodnutie by malo byť vhodným kompromisom medzi vašimi fyzickými schopnosťami a dĺžkou ciest. Podľa toho siahnite po malom, strednom či veľkom kufri na kolieskach. Kolieskový pojazd za vás našťastie odvedie pol námahy.

Kvalitný kufor zaobstaráte aj za menej

Nechcete dať za nový kufor majland? Cena hrá pri rozhodovaní neoddeliteľnú úlohu a možno rýchlo zistíte, že na miskách váh škrupinovýchtextilných kufrov sa ryska silne otočí v prospech látkových kufrov na kolieskach. Za málo peňazí veľa muziky, len si dajte pozor na kvalitu spracovania. Mnohí výrobcovia ponúkajú rozšírenie zipsového priestoru, prehľadné usporiadanie, kvalitné zabezpečenie na kód aj zvýšenú odolnosť.