Lodičky na nízkom podpätku

Sú elegantné, sexy a ženské, no vďaka nízkemu podpätku omnoho pohodlnejšie! Lodičky na nízkom podpätku môžete nosiť na množstvo príležitostí – do práce, na rande, na schôdzku, do divadla či spoločenské udalosti.

Náš tip

Elegantné lodičky na nízkom podpätku z lakovanej kože

Lakované kožené lodičky na nízkom podpätku sú ako stvorené na slávnostné príležitosti, no ak si vyberiete také, ktoré majú širší, nie ihličkový podpätok, budú stabilnejšie a komfortnejšie aj na dlhšie nosenie.

Skvelo vyniknú aj k neformálnemu oblečeniu, napríklad bielym džínsom a čiernobielemu topu.

Lodičiek nie je nikdy dosť

Ak sa necítite pohodlne na vysokom podpätku, lodičky na nízkom podpätku sú ideálnym riešením, ako uľaviť nohám. Vyberať si môžete z rôznych farebných prevedení, hladkej, brúsenej a lakovanej kože, lodičky zdobené aplikáciami, lodičky s okrúhlou aj špicatou špičkou, s uzatvorenou aj otvorenou pätou. Obujeme vás na každú príležitosť.

Sexy červené lodičky pre zmyselné ženy

Zdvihnite si sebavedomie do výšin! Červené lodičky na nízkom podpätku sú po červenom rúži obľúbenou a účinnou ženskou zbraňou, na ktorú mnohé dámy nedajú dopustiť. Ak k nim chcete patriť aj vy, vyberte si z našej ponuky tie pravé.Červené lodičky skombinujete s čiernymi alebo bielymi šatami ale aj so skinny džínsami.