Plesové topánky

Na Modio nájdete širokú škálu plesových topánok v rôznych veľkostiach aj farbách. Vybrať si môžete klasické tanečné topánky s koženou podrážkou pre štandardné a latinskoamerické tance alebo luxusne zdobené plesové topánky s vysokým či nízkym podpätkom.

Náš tip

Ako zladiť metalické plesové topánky k šatám?

Prípravy na ples nekončia výberom ideálnych šiat. Zlaďte si topánky k šatám ako módni experti! Pokiaľ sú vašimi favoritmi metalickej farby, týmito kombináciami nič nepokazíte.

Strieborné plesové topánky sa hodia najmä k bielym, čiernym, šedým, fialovým a modrým šatám. Zlaté plesové topánky zažiaria k čiernym, bielym, modrým či zeleným šatám.

Plesové topánky ako pre Popolušku

Vyberte si z našej ponuky prekrásne plesové lodičky, ktoré vytvoria harmonický a zmyselný celok s vašimi šatami, kabelkou a šperkami. Na ples sú ako stvorené trblietavé modely, metalické odtiene zlatej a striebornej, lakovaná koža, exkluzívny semiš alebo topánky ozdobené trblietavými kamienkami. Ktoré budú tie vaše?

Obujte si plesové topánky podľa etikety

Na ples by ste mali prísť podľa dress code v uzavretých lodičkách na štíhlom, elegantnom podpätku primeranej výšky. Platformy nie sú najšťastnejšou voľbou, hoci krásne predĺžia siluetu, tancovať sa v nich dobre nebude. Ani otvorená päta alebo špička nie je tabu, ale v takom prípade si oblečte pančuchy bez zosilnenej špičky či päty.