Svietiace topánky

Svietiace topánky, prípadne svietiace topánky na kolieskach, sú nielen zábava, ale aj motivácia k častejšiemu chodeniu von. Nemusia byť ale iba pre deti, pokojne sa do nich môže obuť celá rodina, napríklad na zábavné nedeľné popoludnie v parku.

Náš tip

Ako dostať deti von? Kúpte im svietiace topánky na kolieskach!

Nemálo rodičov sa v dnešnej dobe stretáva s tým, že deti sedia radšej pri počítači, než by sa išli hrať von.

Svietiace topánky, alebo ešte lepšie svietiace topánky na kolieskach, tak môžu byť výbornou príležitosťou, ako deti namotivovať a dostať ich od počítača von – stavíme sa, že akonáhle budú mať nové topánky, s ktorými doslova zažiaria, určite sa rady pobežia pochváliť kamarátom. Takže neváhajte a pustite sa do výberu svietiaceho prekvapenia pre vášho potomka.

Detské svietiace topánky ako zábava aj bezpečnostný prvok

Malé deti milujú farby a všetko, čo sa blyští a bliká. Teenageri sa zase radi ukážu v niečom originálnom. Svietiace topánky tak zoženiete v rôznych veľkostiach a dizajnoch – od sladko ružových pre malé dievčatká cez modré či čierne pre chlapcov až po moderné kúsky pre dospievajúcich. Okrem zábavy majú detské svietiace topánky ešte bezpečnostný efekt – dieťa bude dobre vidieť v tme a šere.

Svietiace topánky pre dospelých? Pokojne!

Svietiace topánky sú super zábava pre deti, obuť ich ale pokojne môžu aj dospelí – zvlášť tí, v ktorých stále drieme hravá detská duša. A kam ich nosiť? Napríklad na nedeľné rodinné vychádzky a ďalšie aktivity, pri ktorých sa hodí zladiť sa s vašimi deťmi, zahodiť každodenné napätie, vrátiť sa do detských rokov, užiť si trochu tej bezprostrednej radosti a zabudnúť na každodenný stres a povinnosti.