Tielka s výstrihom do V

Dámske tielka a topy s výstrihom do V patria aj v roku 2023 medzi základné kamene šatníka každej modernej ženy. Tento módny zvršok, vytvorený s ohľadom na ľahké nosenie a všestrannosť, si určite nájde cestu do vášho outfitu takmer pri každej príležitosti.

Náš tip

Zaujímavý kontrast materiálov a farieb osvieži váš vzhľad

Aby ste vyzerali ako z katalógu, je dobré držať sa jednoduchého pravidla: nekombinujte bavlnené tielko s bavlnenými legínami, aby ste nepôsobili príliš ležérne alebo ako keby ste práve išli cvičiť.

Stavte na kombinácie kontrastných materiálov - modrý denim a ľahký, vzdušný, voľný top v žiarivej farbe bude rozhodne štýlovejšou voľbou.

Komu pristane tielko s výstrihom do V?

Túžite po užších ramenách a chceli by ste opticky zamaskovať nejaké to kilo navyše? Tielko s výstrihom do písmena V sa o všetko postará a zvýrazní pekný dekolt. Samozrejme, v závislosti od toho, aký hlboký výstrih si vyberiete. Véčkový výstrih dokáže zázraky aj pri predĺžení siluety, takže má zoštíhľujúci efekt.

Milujete odvážnu módu? Vyskúšajte tielko s hlbokým výstrihom!

Vypasované tielko s veľkým výstrihom vôbec nemusí pôsobiť lacno a vulgárne, ak si ho oblečiete k dlhej a širšej sukni alebo voľnejším nohaviciam. Navyše, tielko s výstrihom do V má aj tú výhodu, že si pod neho môžete obliecť takmer akúkoľvek podprsenku a nebude spopod neho vytŕčať. Ďalší dôvod, prečo si ho obľúbiť.