Veľké kabelky cez rameno

Do práce, na nákup či na bežné dni chce každá žena vyzerať čo najlepšie. Ak so sebou potrebujete vziať viac vecí, veľká kabelka s dostatočným priestorom sa bude hodiť. Vyberte si z rôznych dizajnov a cenových kategórií tú svoju.

Náš tip

Veľká kabelka ako kontrastný prvok vo farebnom outfite

Rozžiarte si deň farebným outfitom a doplňte ho veľkou zaujímavou kabelkou v kontrastnej farbe.

Ak patríte k ženám, čo so sebou potrebujú nosiť viac vecí, ale nechcete robiť kompromisy pri perfektnom imidži, využite hru farieb. K žltej predĺženej veste a dlhej sukni si vezmite ružovú kabelku, ktorá outfit pozdvihne na novú úroveň.

Vyjadrite svoj štýl tou správnu kabelkou

Niekedy crossbody či listová kabelka jednoducho nestačí, ak potrebujete nosiť so sebou toho viac, imidž utrpieť nemusí..Úplnou klasikou je univerzálna veľká čierna kabelka či kvalitná veľká kožená kabelka, čo si poradí aj s ťažším nákladom a vydrží niekoľko sezón. Aktívnym ženám nesmie chýbať športová kabelka cez rameno.

Univerzálna a praktická shopperka

Ak je nejaká veľká kabelka, ktorá spomedzi všetkých naozaj vyniká, je to obľúbená shopperka. Jej štedré priestorové možnosti z nej robia nielen vernú spoločníčku na nákupy, ale dokážete sa do nej zbaliť na víkendový pobyt, poslúži ako taška na cvičenie, plážová taška počas dovolenky a hodí sa aj do školy či do práce.