Vianočné šaty

Hľadáte pohodlný outfit na vianočné vylihovanie pri stromčeku? Vyskúšate vianočné šaty z hrejivého úpletu. Nebojte sa ani výrazných vianočných motívov. Na sviatky trochu prezdobenosti neuškodí, práve naopak.

Náš tip

Ako dodať vtipným vianočným šatám na dôstojnosti?

Aj šaty s vianočnou tematikou možno pojať veľmi elegantne.

Skladaná balónová sukňa v lesklom saténe tlmí prílišnú roztomilosť a o zvyšok sa už postarajú výrazné trblietavé šperky, črievičky na podpätku a v neposlednom rade červený rúž a dokonale uhladený účes. Presvedčte sa, že je možné aj so sezónnymi výstrelkami pracovať podľa potreby.

Vianočné šaty k stromčeku aj na návštevy

Za dohorievajúcimi sviečkami na adventnom venci vzduchom zavoňali pečené gaštany a vôňa vareného vína. To je ten ideálny čas na oprášenie vianočných mikinových šiat so sobom či snehuliakom. Že to nie je tak úplne vaša šálka kávy? Vkĺznite do červených pletených vianočných šiat a užite si tú neopakovateľnú atmosféru naplno.

Raz v roku na Vianoce je dovolené (skoro) všetko

Uhranúť alebo pobaviť? Záleží na príležitosti. Roztomilé pletené vianočné šaty s perníčkami, snehuliakom či nórskym vzorom sa perfektne hodia ako šaty k stromčeku, ale možno ich použiť aj ako šaty na vianočné fotenie či vianočnú besiedku. Na elegantný večierok ich však radšej neberte, tam radšej siahnite po elegantnom a slávnostnom saténe, zamate či flitroch. Materiál tu odvedie všetku prácu, prílišné odhaľovanie je skôr na škodu.