Bavlnené podprsenky bez kostíc

Bavlna je vďaka svojim vlastnostiam veľmi obľúbeným materiálom na spodnú bielizeň. Ak je u vás dokonalý komfort na prvom mieste, bavlnené podprsenky bez kostíc si zamilujete. Urobte si radosť pekným kúskom.

Náš tip

Pohodlná vystužená podprsenka bez kostíc pre väčšie prsia

Dámy s objemnejším hrudníkom budú isto súhlasiť, že na tom, ako sebavedomo a komfortne sa cítia počas dňa, má správna podprsenka obrovský podiel.

Dokonalá podprsenka by mala poskytovať spoľahlivú podporu za každej situácie a spevniť prsia, preto je ideálne, ak má hrubšie ramienka, ktoré sa nebudú zarezávať do ramien.

Doprajte si pohodlnú spodnú bielizeň

Vystužená podprsenka bez kostíc vás nikde tlačiť nebude, teda za predpokladu, že si zvolíte správnu veľkosť. Pred nákupom sa premerajte a svoje miery porovnajte s veľkostnou tabuľkou. Chcete si podprsenku zladiť k nohavičkám a tielku? Vyberte si z našej ponuky spodnej bielizne športového alebo elegantného štýlu.

Podprsenky bez kostíc na každú príležitosť

V šatníku každej ženy sú potrebné podprsenky na rôzne udalosti. Bavlnená podprsenka bez ramienok a kostíc bude skvelou voľbou pod letné šaty s odhalenými ramenami. Na cvičenie si zase vyberajte športový model poskytujúci dostatočnú podporu vašim prsiam. V najnovšej kolekcii Bonprix, Calvin Klein či Hugo Boss si určite vyberiete.