Čižmy mušketierky

Mušketierky sú univerzálne a nadčasové, na jesenné a zimné dni ako stvorené! Naučte sa nosiť čižmy nad kolená so štýlom a dodajte iskru nielen každodenným outfitom, ale aj elegantným kombináciám.

Náš tip

Vyberte si kožené čižmy mušketierky podľa typu postavy

Vôbec nie je pravda, že mušketierky pristanú len vysokým a štíhlym ženám.

Ak máte hrubšie nohy, hľadajte model s voľnejším zvrškom, aby čižmy nevytvárali nevzhľadné zárezy, ženy so štíhlymi nohami by mali hľadať elastické mušketierky, ktoré dobre sedia na stehnách a neodstávajú príliš. Nízkym ženám svedčia mušketierky na podpätku.

Čierne mušketierky sú must-have kúskom každej štýlovej ženy

Ak by ste mali mať v skrini len jedny, nech sú čierne. Voľba materiálu je len na vás, hladká koža je všestrannejšia, môžete ju nosiť aj do dažďa, zatiaľ čo brúsenú kožu je ideálne nosiť hlavne v suchom počasí. Čierna farba sa vám bude veľmi ľahko ladiť k zvyšku outfitu - inšpirujte sa napríklad Arianou Grande či Kim Kardashian, ktoré ich milujú.

Kombinujte mušketierky ako profesionálka

Mušketierky najlepšie vyzerajú k elegantným a rafinovaným ženským kúskom, no spoľahnúť sa na ne môžete aj k oversize a minimalistickému oblečeniu. Kožené čižmy mušketierky prevetrajte k obtiahnutým šatám s véčkovým výstrihom, jednoduchému kabátu a kabelke. Na bežné dni v nich zahviezdite ku oversize predĺženému svetru a legínam či košeľovým šatám.