Dámske basic tielka

Osviežte svoj šatník základnými dámskymi topmi, ktoré môžete ľahko kombinovať k džínsom, šortkám aj sukniam. Nosiť ich možno nielen v horúcom lete, ale aj počas jari a jesene, kedy cez ne oblečiete váš obľúbený kardigan.

Náš tip

Basic tielko nemusí byť len biele či čierne

Basic móda vôbec nemusí byť nudná! Farby posunú outfity na bežné dni na úplne iný level. Kontrastné spojenia fungujú výborne, tak prečo si do šatníka nepustiť trochu odtieňov, ktoré sú aktuálne trendy?

Čo tak koralový top so sivými nohavicami? Zaujímavú bodku mu dajú výrazné topánky. Hrajte sa s farbami, ktoré vám pristanú a vytvárajte pestré outfity!

Jednoduché tielko tvorí základ šatníka

Basic tielko je vďačným kúskom, pretože ho skombinujete so všetkým a využijete na mnoho príležitostí. Je univerzálne, takže bude vyzerať skvelo zastrčené v džínsoch s vysokým pásom na bežné dni, no aj k elegantnej sukni do práce. Pekné tielka bez potlače nájdete v najnovšej kolekcii Zara, Gate alebo Fashionhunters.

Príliš obyčajné? Vôbec nie - jednoduché, efektívne a sexy!

Tielka bez zdobenia sú módne stálice, ktoré sa oplatí mať v zásobe. Stavte na kvalitné materiály a lichotivé strihy, čo zvýraznia vaše prednosti. Správny výber, ktorý vám dokonale sedí, môžete smelo nosiť aj na elegantnejšie príležitosti s kostýmom, plisovanou sukňou, lodičkami a zaujímavými doplnkami.