Dámske semišové bundy

Semišové bundy sú cenené pre svoju ľahkosť, mäkkosť a luxus ich textúry. Hoci je semiš podstatne odolnejší ako nubuk, nie je tak odolný ako hladká useň, z ktorej sa vyrábajú kožené bundy.

Náš tip

Spája aj nespojiteľné

Že sa semišová bunda hodí naozaj ku všetkému, vás rýchlo presvedčí, pokiaľ ju skombinujete so skutočne elegantným kúskom.

Môže byť skvelou náhradou za vašu obľúbenú denimovú či koženkovú bundu. Skvele sa hodí nielen k čiernym skinny džínsom, ale baviť vás bude aj v kombinácii s elegantnými šatami na telo a vysokými podpätkami.

Semišové bundy sú späť!

Trendy majú tendenciu sa v rôzne dlhých cykloch opakovať a nie inak je tomu aj so semišom. Kvalitná semišová bunda má síce vyššiu cenovku, ale rozhodne takéto investície nebudete ľutovať. Pristane totiž každému a skvele sa páruje, a to najmä pokiaľ siahnete po hnedej semišovej bunde. Hnedá a semiš k sebe skrátka patrí. Či bude v tóne koňak, škorica či ťava už necháme na vás.

Ako na styling semišovej bundy?

Naučte sa dámsku semišovú bundu nosiť tak, aby ste vyzerali moderne a dosiahli len tú správnu mieru retro dojmu. Napríklad taká semišová bunda so strapcami sa skvele hodí pre uvoľnený boho vzhľad. Ideálne duo bude vytvárať v kombinácii s módnym klobúkomčižmami či prackovými topánkami. Voľte radšej prírodné zemité farby, výrazné farby by odľahčenej povahe tohto štýlu zbytočne priťažovali.