Kabelky na svadbu

Pristála vám v schránke pozvánka na svadbu? Alebo ste to dokonca vy, koho čaká ten veľký deň? Ak ste práve odpovedali áno, určite sa vám bude hodiť elegantná kabelka na svadbu.

Náš tip

Kabelka na svadbu pre nevestu nemusí byť len biela

Pre nevesty sa priamo ponúka biela kabelka na svadbu, ktorá môže byť hladká alebo zdobená, napríklad perličkami či mašličkou. V tesnom závese je potom strieborná svadobná kabelka, ktorá sa pri vhodnom výbere môže stať aj náhradou šperkov.

Ako nevesta sa ale nemusíte nutne obmedzovať na bielu či striebornú kabelku. Veľmi pekne bude vyzerať aj svadobná kabelka farebne ladiaca s výzdobou stola či ďalšími dekoráciami, napríklad púdrovo ružová pre romantickú svadbu, svieža mint pre vonkajšiu neformálnu svadbu či kontrastnejšia purpurová alebo vínová.

Svadobná kabelka: nevyhnutný doplnok každej ženy

Či už ste nevesta, družička alebo hosť, bude sa vám hodiť kabelka na svadbu. Vo väčšine prípadov si totiž so shopperkou, ktorú nosíte do práce, nevystačíte. Rozhliadnite sa preto v našej ponuke, v ktorej nájdete svadobné kabelky rôznych štýlov a cenových kategórií – od klasických čiernych až po nápadité dizajnové kúsky, ktoré zaujmú na prvý pohľad.

Kabelka na svadbu hosť: ako vybrať a nespôsobiť faux pas

Ak idete na svadbu ako hosť, je pre vás zakázaná biela svadobná kabelka. Zabudnite aj na objemné kabelky typu hobo alebo shopper, ktoré sa na svadbu vôbec nehodia. Stávkou na istotu sú listové kabelky, prípadne listové kabelky s jemnou odopínacou retiazkou. Originálnou voľbou sú malé bucket bag alebo okrúhle kabelky. Ak má svadba daný farebný dress code, môže byť kabelka na svadbu práve tým, čo vám ho pomôže dodržať.