Kufre pre teenagerov

Cestovanie je oveľa príjemnejšie, keď si batožinu a všetky potrebné veci nesiete v praktickom kufri s moderným dizajnom. Pobaľte tínedžerov na dovolenku do kufra, za ktorý sa nebudú hanbiť ani pred rovesníkmi.

Náš tip

Potešte vášho tínedžera kufrom s obľúbeným motívom

Cestovný kufor s unikátnym dizajnom alebo motívom napríklad z obľúbeného filmu alebo seriálu bude so sebou radosť nosiť.

Máte doma zarytého fanúšika Hviezdnych vojen? Kufor na kolieskach s potlačou ikonickej Hviezdy smrti mu nepochybne rozsvieti oči šťastím a s nadšením si do neho pobalí všetko oblečenie.

Odlišuje sa cestovný kufor pre tínedžerov od kufra pre dospelých?

Kufre sa vyrábajú v mnohých veľkostiach a tie pre tínedžerov zohľadňujú ich telesné proporcie. Kufre pre dospelých bývajú ťažšie, rúčka sa vysúva vyššie ako potrebujú. Kufre pre teenagerov bývajú preto kompaktnejšie, jednoduchšie sa s nimi manipuluje a sú ľahšie. V neposlednom rade majú aj dizajn prispôsobený mladému človeku.

Praktické úložné priestory pre mladých

Sú situácie, kedy sa nestačí zbaliť do batohu a praktickejší je malý kufor. Deti a tínedžeri si často na veci nedávajú pozor a nie je ničím výnimočným, ak si kufor užije trochu nárazov a pádov. Preto by ste nemali uprednosťnovať lacný kufor, ale zamerať sa na kvalitu. Ak hľadáte cenovo dostupnejšie modely, využite akcie a výpredaje.