Pletené dámske svetre

Zahrejte sa v chladných dňoch štýlovým pleteným svetrom z našej ponuky. Obohaťte svoj šatník o teplý, mäkkučký a pohodlný sveter, ktorý vám spríjemní každú prechádzku či pobyt vonku.

Náš tip

Dlhý pletený sveter v neutrálnej farbe vám nesmie chýbať

Dlhý pletený kardigan v béžovej sa nestratí v žiadnom šatníku. Neviete, čo na seba? Zladíte ho k basic čiernemu topu a smotanovým nohaviciam a ste pripravená. Využijete ho i k blúzke, džínsom aj šatám.

Ak milujete univerzálne nadčasové kúsky, ktoré vydržia mnoho sezón, oplatí sa investovať do kvalitných materiálov ako je vlna alebo kašmír.

Pletené svetre na každú príležitosť

Prezrite si ponuku elegantných jednofarebných pletených svetrov v klasickom štýle, čoraz populárnejšie veľmi žensky pôsobiace predĺžené svetre na gombíky či cez hlavu, roláky, kardigány alebo ležérny dlhý pletený sveter s kapucňou. V najnovšej kolekcii značiek Trendyol, Koton alebo Gant si je z čoho vyberať.

Pohrajte sa s vrstvami

Svetre sú perfektné na vrstvenie a vytváranie zaujímavých outfitov. Robustný oversize pletený sveter bude vyzerať výborne k vypasovaným šatám. Tenký kašmírový sveter s výstrihom do V vytvorí elegantnú kombináciu s blúzkou a nohavicami. Trendový a pohodlný každodenný outfit vyskladáte, ak si na hrubý sveter oblečiete semišovú alebo kožušinovú vestu.