Sťahovacie nohavičky

Ovisnuté bruško po pôrode, hormonálne problémy alebo pár kíl navyše – problémy s ktorými sa počas života stretne snáď každá žena. Prečo sa ale trápiť alebo držať nezdravé drastické diéty, keď si stačí vybrať vhodné sťahovacie nohavičky.

Náš tip

Sťahovacie nohavičky s nohavicami: zbraň na odreté stehná

Odreté stehná v sukniach a šatách potrápia v lete veľa žien. Dobrou správou je, že na tento problém existuje hneď niekoľko riešení.

Okrem detského púdru, tuhého dezodorantu alebo kokosového oleja môžete vyskúšať aj sťahovacie nohavičky s nohavicami, ktoré dokážu opticky zmenšiť aj väčšie pozadie. Užite si leto bez odrenín!

Buďte sebavedomá za každých okolností

Potrebujete vyzerať skvele, ale trápi vás pár kíl navyše? Netýrajte sa drastickou diétou a nezdravým hladovaním a kúpte si radšej sťahovacie nohavičky. Tie samozrejme nie sú náhradou za zdravú stravu, ale pomôžu vám získať stratené sebavedomie v okamihoch, kedy chcete vyzerať dobre v priebehu pár minút. Vybrať si môžete sťahovacie nohavičky štandardné, s vyšším pásom alebo s nohavičkou.

Najlepšia bielizeň pod šaty? Sťahovacie nohavičky s vyšším pásom!

V obchode vás očarili krásne šaty a teraz vám visia v skrini, pretože sa v nich necítite dobre? Priliehavé šaty dokážu byť naozaj nekompromisné, preto pod ne zvoľte vhodnú bielizeň – bez ohľadu na to, koľko vážite. Výborné sú sťahovacie nohavičky s vyšším pásom, prípadne sťahovacie nohavičky s vyšším pásom a nohavicami, pri ktorých sa nemusíte obávať nevzhľadných záhybov zo zarezávajúcich sa nohavičiek.