Tielka s krajkou

Ukážte svoje štíhle a tvarované paže alebo vrstvite ako profík v roztomilom tielku s čipkou! V ponuke nájdete rebrované, skrátené, nariasené alebo napríklad s vykrojeným chrbtom. Nestrácajte čas a ulovte si svoj vysnívaný kúsok za skvelú cenu.

Náš tip

Ako kombinovať dámske tielka s čipkou?

Top s čipkou je sám o sebe veľmi výrazným prvkom, takže sa perfektne hodí k jednofarebným elegantným nohaviciam. Vyváženú kombináciu tvorí aj s džínsami.

Netreba sa však báť ani vzorov - vezmite si k nemu napríklad romantickú kvetovanú sukňu, ktorá bude farebne ladiť k tielku a o úspech máte postarané.

Sexi tielko s čipkou podtrhne vašu ženskosť

Milovníčky rafinovaných ženských outfitov, zbystrite pozornosť. Tielko s čipkou je štýlovým kúskom, ktorý vám zabezpečí komplimenty z každej strany. Je len na vás, či si vyberiete elegantné biele, dlhé, s čipkovaným detailom vo výstrihu, ozdobným lemovaním vrchnej alebo spodnej časti alebo model s efektným čipkovaným chrbtom.

Kam nosiť čipkované tielko

Biely top s čipkou patrí k základnej výbave každého štýlového šatníka. Zahviezdite v ňom na rande, no zdvihne vám sebavedomie i počas bežných dní, keď si máte chuť obliecť len niečo jednoduché a hlavne pohodlné. Obľúbený cami top s decentnou čipkou nevychádza z módy, môžete ho nosiť na mnoho príležitostí, tak ak ho ešte nemáte, oplatí sa do neho investovať.