Zlaté kabelky

Malá, veľká, listová kabelka či crossbody – zlatá je farbou luxusu a u kabeliek to platí dvojnásobne. Ukážte svoju nadčasovosť a originalitu, kúpte si aspoň jednu zlatú kabelku, ktorá okamžite upúta pozornosť a odovzdá informáciu o svojej majiteľke.

Náš tip

V štýle Bottega Veneta hitovky

Hitom posledných mesiacov je známa Bottega Veneta Cassete kabelka, ktorá je typická svojim štvorcovým vzorom. Tento ikonický dizajn budeme v obchodoch vidieť pravdepodobne aj ďalšie sezóny, a to v rôznych farbách.

Štvorcový vzor v zlatej verzii na štýl Bottega Veneta pôsobí veľmi luxusne a zároveň slávnostne. Navyše, vďaka veľkej obľube tohto prevedenia medzi rôznymi značkami nájdete podobné kabelky aj za dobrú cenu.

Malá zlatá kabelka dodá aj každodenným outfitom trochu lesku

Metalické odtiene sú aktuálne veľmi trendy! Zlatú ľahko skombinujete k oblečeniu neutrálnych farieb a hravo dosiahnete veľmi šik vzhľad aj počas bežných dní. Jednoduchý čierny, béžový či biely sveter s obľúbenými džínsami a čižmami oživíte zlatou kabelkou a hneď budete vyzerať ako z titulky módneho časopisu.

Zlatá spoločenská kabelka je ako šperk s nádychom luxusu

Zlatá listová kabelka fantasticky doplní ikonické malé čierne šaty s čiernymi lodičkami a ak sa takto nahodená vyberiete na rande, nepochybujeme, že zožnete množstvo komplimentov. Chystáte sa do divadla či na výnimočnú udalosť a chcete zažiariť? Váš vzhľad do dokonalosti dotiahne zlatá večerná kabelka!