Čipkované kraťasy

Kraťasy nemusíte obliekať len na šport a voľný čas. Vyskúšajte kraťasy s romantickou čipkou, ktoré vám dodajú nádych elegancie. Ak ich skombinujete s lodičkami alebo sandálmi na opätku budú sa hodiť aj na slávnostnejšie príležitosti.

Náš tip

Biele čipkované kraťasy – letný must have kúsok

Všetky milovníčky nadčasových kúskov nositeľných na rôzne príležitosti, zbystrite pozornosť.

Biele čipkované šortky sú dostatočne jemné a ženské, aby nahradili sukňu, a zároveň univerzálne, lebo k nim zladíte pastelové, sýte i neutrálne odtiene, ale aj žiarivé farby. Dokonca aj topy so štruktúrou, napríklad madeira, k nim budú vyzerať fantasticky.

Osviežte si šatník čipkou!

Viete si predstaviť nežnejší kúsok oblečenia, ktorý harmonicky zapadne do každodenného, neformálneho, romantického, elegantného či dokonca večerného štýlu? Krajkové kraťasy to všetko s prehľadom zvládnu, preto ich milujú nielen módni návrhári, ale aj ženy, najmä na jar a v lete. Akékoľvek šortky vyzerajú s čipkou o level lepšie!

S čím kombinovať čipkované šortky?

Záleží od príležitosti. S jednoduchým jednofarebným topom máte skvelý basic outfit na bežné dni, s blúzkou a sakom vytvoríte šik kombináciu do práce či na rande. Krajkové kraťasy tvoria perfektnú dvojicu k lodičkám, balerínam alebo sandálkam na platforme. Ani s bielymi teniskami a koženou či rifľovou bundou si k nim nespravíte hanbu.