Dámske farebné tenisky

Dámske tenisky sú k dispozícii v mnohých odtieňoch a farebných kombináciách, vôbec sa nemusíte obmedzovať len na bielu či čiernu klasiku. Vyskladajte si svoju vlastnú dúhovú kolekciu, ktorá vám rozjasní imidž a zlepší náladu.

Náš tip

Viete, ako nosiť farebné tenisky so štýlom?

Najjednoduchšie je vyberať si k farebným teniskám oblečenie v neutrálnych farbách, aby ste nepôsobili prekombinovane.

Pri viacfarebných teniskách harmonicky pôsobí aj ak si zvolíte oblečenie v jednej z farieb na teniskách. Obzvlášť pri pastelových odtieňoch je to výborný spôsob, ako vytvoriť štýlový a vyvážený outfit.

Najväčší letný trend - farebné tenisky

Kedy inokedy ak nie v lete máme chuť obliekať sa do veselých farieb? Aj naša obuv v tomto období odráža uvoľnenú atmosféru, stačí si nájsť svoj štýl. Farebné tenisky Nike, Adidas či ďalšie modely z najnovšej kolekcie populárnych značiek môžete hravo kombinovať k všetkému od romantických letných šiat až po šortky a legíny.

Farebné plátenné tenisky vám nesmú chýbať

Ak sa v lete nechcete pariť v kožených teniskách, na scénu prichádzajú plátenky. U nás si vyberiete krásne a pohodlné priedušné farebné plátené tenisky napríklad s farebnou podrážkou, trendy kvetovanou potlačou, abstraktnými motívmi alebo iné zaujímavé kúsky, v ktorých prekráčate letom jedna radosť.