Dámske jarné topánky

Jarné počasie vie byť pekne zradné – teploty počas dňa často kolíšu a výnimkou nie je ani silnejší či slabší dážď. Rozmarom počasia by tak mali zodpovedať naše botníky, v ktorých musia byť jarné topánky na všetky príležitosti.

Náš tip

Sandále na platforme hlásia veľký návrat

Pamätáte si ešte doby, kedy frčali topánky na masívnych platformách? Akonáhle ich vlna skončila, chvíľku ich nebolo možné vidieť, teraz nás však jedna módna prehliadka za druhou utvrdzuje v tom, že sú späť!

Chunky sandals čiže sandále na platforme sú skrátka všade a nemali by chýbať ani vo vašom botníku – nielen z toho dôvodu, že sú in, ale aj preto, že sú neuveriteľne pohodlné. A to sa pri behaní po meste naozaj hodí.

Jarné topánky 2024: poznáme najnovšie trendy!

Milovníčky topánok, pozor! Prichádza jar a s ním príležitosť na nákupy. A aké sú tohtoročné trendy? Jednoznačne vedú topánky na platforme vo všetkých podobách, vysoké šnurovacie topánky, lodičky s otvorenou špičkou alebo široké či originálne tvarované podpätky. Z farieb je klasikou čierna, o slovo sa ale hlásia aj krémové alebo žiarivé odtiene ružovej, fialovej či žltej, ktoré vo vás prebudia jarnú náladu naplno.

Univerzálne topánky na jar? Mokasíny, combat boots aj tenisky

V dňoch, kedy o sebe zima ešte dáva vedieť a teplé lúče sú nesmelé, sa hodia o niečo uzavretejšie jarné topánky. Jasnými favoritmi sú vyššie šnurovacie topánky, elegantné chelsea alebo členkové topánky so širokým podpätkom. A rovnako ako sandále, aj jarné členkové topánky sa vezú na módnej vlne vysokých platforiem. Okrem nich neurobíte chybu ani s teniskami alebo mokasínami, ktoré sú módnymi stálicami.