Džínsové kabelky

Náš tip

Osviežte všedný outfit riflovinou

Užite si skutočne dizajnový kúsok, s ktorým ožije každý všedný outfit! Vzorovaná „patchwork“ rifľová kabelka vynikne najmä v celočiernom outfite alebo v kombinácii s letnou košeľou a bielymi nohavicami.

Zapátrajte medzi značkovými džínsovými kabelkami Desigual a Guess. Tieto módne domy sú špecialistami na poli štýlových kúskov plných života.

Nadýchnite sa nostalgie: džínsové kabelky sú opäť v kurze!

Trend zlatých deväťdesiatych dorazil už aj do kategórie doplnkov. Nie je vám po vôli nosiť celodenimový outfit? Potom rozhodne vyskúšajte bohémsku džínsovú kabelku, ktorá sa nepobije ani so vzorovanými šatami. Skrátka univerzálny kúsok, ktorý si zamilujete. Výhodou je navyše nízka obstarávacia cena a variabilné uplatnenie.

Džínsovina elegantne? Prečo nie?

Siahnite po drobnejšej džínsovej kabelke typu crossbody s retiazkou či listovou kabelkou do ruky v jednoduchom strihu a s elegantnými detailmi v podobe perličiek, štrasu či jemnej brošne a vyrazte na párty či do divadla. Rifľová kabelka skvele doplní malé čierne šaty aj klasický kostým. Celok potom bude pôsobiť sviežo a nápadito. Už veríte, že vás môže džínsovina sprevádzať, kamkoľvek sa s ňou vydáte?