Midi šaty na ramienka

Midi šaty sú tento rok horúcim trendom, s ktorým rozhodne nešliapnete vedľa. Ak ste menšieho vzrastu a bojíte sa, že by vám postavu opticky skrátili, skombinujte ich so sandálmi alebo lodičkami na podpätku.

Náš tip

Ako nosiť midi šaty, aby vám nedeformovali postavu?

Nesprávne zvolená dĺžka šiat vás môže opticky skrátiť, preto si vezmite na pomoc podpätky – opticky predĺžia nohy a vyvážia vzhľad.

Nezabudnite vhodným strihom zvýrazniť prednosti postavy a zamaskovať nedostatky: plnšie boky zakryje kruhová, nadýchaná sukňa šiat, priemernú postavu pozdvihnú zavinovacie midi šaty s véčkovým výstrihom.

Ani krátke, ani dlhé, ale zato poriadne štýlové

Klasická midi dĺžka šiat končí tesne pod kolenami, no v poslednej dobe sú v móde aj dĺžky ešte o pár centimetrov nižšie. Midi šaty s rozparkami, volánmi či efektnými detailmi si získali nielen celebrity, ale aj bežné ženy, pretože sú naozaj univerzálne a vhodné na mnoho príležitostí. Vezmite si k nim crossbody kabelku a môžete vyraziť dobýjať mesto!

Nadčasová elegancia vhodná pre ženy každého veku

Na midi dĺžke je úžasné, že ak ju viete nosiť, pristane každej žene. Elegantné midi šaty v priliehavom strihu sú výbornou voľbou do práce. Ak hľadáte výnimočný model na dôležitú udalosť, koktejlové spoločenské midi šaty so špagetovými ramienkami a starostlivo zvolenými šperkami z vás urobia hviezdu večera.