Mikinové šaty bez kapucne

Perfektná alternatíva k teplákovej súprave? Mikinové šaty bez kapucne! Pohodlné, slušivé a ideálne na bežné dni. Vyberte si kúsok z mäkkého džerseja či príjemného úpletu, ktorý už nikdy nebudete chcieť vyzliecť. Rozmaznávajte svoje telo, zaslúžite si to.

Náš tip

Prepadnite Athleisure štýlu: pohodlie, ktoré uberie roky

Kde sú tie časy, keď nám mamičky hovorievali, že pre krásu sa musí trpieť. Dnes sa do popredia dostávajú predovšetkým praktické a pohodlné kúsky. A my v Modio jasáme!

Mikinové šaty Calvin Klein, Tommy Hilfiger alebo Gant môžete vyniesť prakticky kamkoľvek. Či idete cvičiť, na piknik, schôdzku či do práce, vždy budete dokonale in.

V meste aj doma: vždy pohodlne

Chcete sa celý deň cítiť ako v bavlnke a zároveň si dopriať kúsok, ktorý pozdvihne vaše sebavedomie až do nebeských výšin? Vyskúšajte obľúbené mikinové šaty bez kapucne! Tie si rozumejú ako s čižmami, tak aj s teniskami, dokonca si pod ne môžete vziať aj džínsy. Efektívne si tak poradíte s trendmi jesenným vrstvením.

Ako nosiť mikinové šaty bez kapucne štýlovo?

Mikinové šaty sú skrátka horúcim must have kúskom. Nastylovať ich môžete v duchu jemnosti s pastelovými pančuchami. Ak sa vám zdajú šaty príliš krátke, pridajte pod ne napríklad dlhú plisovanú sukňu. Pre nádych drzosti zase môžete pridať ležérne rozopnuté traperky s cvočkami. Čokoľvek vás láka, vyskúšajte. Skvele sa vám prispôsobia.