Šaty s rozparkom

Či už hľadáte plesové šaty s rozparkom, sexy kúsok na rande alebo letné šaty na pláž, na Modio.sk si vyberiete. Tie najkrajšie modely na vás čakajú v ponuke značiek Numoco, Makadamia, Bicotone či Lenitif.

Náš tip

Červené šaty s rozparkom využijete do divadla aj na večierok

Nebojíte sa byť stredobodom pozornosti? Dajte to najavo červenými šatami – štýlový kúsok s dlhšími rukávmi, v dĺžke do polovice lýtok a s rafinovaným rozparkom pozdĺž nohy sa hodí na večierok, ale zároveň poslúži aj ako elegantný outfit do divadla.

Chcete naozaj univerzálny kúsok, ale červená nie je vaša farba? Skúste čierne šaty s rázporkom, ktoré ľahko zladíte a môžete obliecť pri každej príležitosti.

Šaty, ktoré pôsobia veľmi žensky a sexy

Móda rozparkov je IN už niekoľko rokov, skvele dopĺňa trend šiat a sukní v maxi dĺžkach, ktoré vôbec nemusia vyzerať usadlo. Naopak. Či už zvolíte šaty s rozparkom na stehne, diagonálnom alebo na oboch stranách, stačí ľahký vánok a z naoko cudného modelu sa stane zvodný kúsok, ktorý bude pútať pohľady. Dámske šaty s rozparkom môžete obliecť na ples, rande aj do divadla, záleží len na vás, ktoré si vyberiete.

Dlhé letné šaty s rozparkom

Rozparky nie sú iba výsadou elegantných plesových rób či sexy upnutých modelov. Maxi letné šaty s rozparkom sú ľahké, vzdušné a zároveň chránia vašu pokožku pred slnečnými lúčmi. Navyše pristanú každej postave, stačí si len vybrať ten správny model. Ak chcete zvýrazniť svoje krivky, prepášte šaty v páse opaskom. Ženám s menšou postavou pristanú šaty s dlhým rozparkom doplnené o vysoké podpätky.