Slamené kabelky

Dnešná doba praje prírodným materiálom. V kurze sú tak drevené, jutové aj slamené kabelky, ktoré sú veľmi originálne a zaujímavé. Vybrať si môžete z mnohých tvarov aj veľkostí. Podľahnete ich kúzlu aj vy?

Náš tip

Zostavte si nadčasový šatník

Praská váš šatník vo švíkoch, a napriek tomu máte pocit, že nemáte čo na seba?

Naučte sa miešať jednotlivé štýly a vytvárajte nevšedné kombinácie, stačiť vám k tomu bude iba pár základných kúskov. Jedným z nich sú dobre padnúce čierne šaty, ktoré skvele doplní práve slamená kabelka.

Pri jej výbere sa zamerajte nielen na dizajn, ale aj na veľkosť. S menšou sa môžete pochváliť v divadle, s väčšou urobíte parádu na farmárskych trhoch.

Slamená kabelka pre milovníčky bohémskeho štýlu

Tiež tak zbožňujete boho štýl? Potom vám rozhodne nesmie chýbať horúci letný trend – slamená kabelka. Zvoliť môžete pletenú, prešívanú, crossbody, shopper, guľatú či hranatú. Krásna kabelka z prírodného materiálu zjemní akýkoľvek outfit a pomôže vám vniesť nenútenú letnú pohodu aj do vašich dní.

Slamené kabelky sa hodia do divadla, k moru aj na farmárske trhy

V posledných rokoch sú veľmi obľúbené slamené kabelky cez rameno, ktoré sú vysoko praktické. Kombinovať ich môžete k džínsom, elegantnej blúzke, ale aj kvetinovým šatám v hippie štýle. Originálne kúsky ponúkajú napríklad značky Orsay, Bonprix či Bershka. Nebojte sa popustiť uzdu svojej fantázii a vybrať kúsok s farebnými brmbolcami či strapčekmi. Na jar a leto bude ideálna!