Spoločenské šaty s dlhým rukávom

Oslnivé spoločenské šaty by nemali chýbať žiadnej žene. Ak nechcete ukazovať priveľa pokožky, perfektnou voľbou sú šaty s dlhým rukávom. Vyberte si z pestrej ponuky štýlov, farieb a strihov tie pravé.

Náš tip

Decentné čipkované rukávy sú šperkom na šatách

Očarujúce spojenie čipky, saténu a nadčasového strihu, ktorý zvýrazní pás a opticky zoštíhli postavu, vám umožní vyniknúť na akejkoľvek udalosti.

Elegantné šaty v zaujímavej sivej farbe ozdobené čipkou a jemnými čipkovanými rukávmi zladíte s jemnými náušnicami, listovou kabelkou a decentnými lodičkami.

Vyskúšajte elegantné šaty s dlhým rukávom

Dlhý rukáv je praktický v chladnejších dňoch, ale krátke spoločenské šaty s dlhým rukávom sú obľúbenou voľbou aj vtedy, ak chcete upriamiť pozornosť na svoje nohy. Oslnivé modely rôznych strihov a farebných prevedení na každý typ postavy nájdete napríklad v najnovšej kolekcii značiek Trendyol, Guess alebo Only.

Večerné spoločenské šaty na výnimočné príležitosti

Svadba, ples, stužková, rodinná oslava, to všetko sú príležitosti, kam si môžete obliecť dlhé spoločenské šaty s dlhým rukávom. Na takéto udalosti sú vhodné luxusné a slávnostne pôsobiace materiály ako hodváb, čipka, prípadne satén, zamat a trblietavé látky ako stvorené. Premeňte sa na dámu a užite si fantastický večer!