Športové crossbody kabelky

Praktickú kabelku k športovým, ležérnym outfitom, kde odnesiete všetky potrebné veci a ponechá vám voľné ruky, jednoducho potrebuje každý. Kombinuje v sebe módu a funkčnosť a skvelo doplní váš imidž.

Náš tip

Okoreňte si outfit sviežou farbou

Malá crossbody kabelka v zaujímavej farbe môže byť presne to niečo, čo dodá vášmu outfitu šťavu a posunie ho na nový level.

Čierna crossbody kabelka je síce klasika, no výraznú farbu ako napríklad oranžová môžete nosiť k basic topu, mikine na zips a boyfriend džínsom. Pokojne si k nej vezmite aj výraznejšie tenisky a pohodový outfit je na svete.

Crossbody kabelky sú jedny z najobľúbenejších

Crossbody kabelka so širokým ramienkom vám pohodlne odnesie vaše drobnosti ako mobil, kľúče, peňaženku a ďalšie bez toho, aby sa vám zarezávala do pleca a spôsobovala nepohodlie. V sortimente značiek Adidas, Nike, Reebok nájdete rozmanité unisex, dámske aj pánske crossbody tašky od jednofarebných až po pestré, aby ste doladili svoj štýl.

Malé aj väčšie crossbody kabelky z rôznych materiálov

U nás si máte z čoho vyberať. V ponuke nájdete luxusné kožené modely so zaujímavými kovovými aplikáciami ku každodenným voľnočasovým outfitom, ale aj cenovo dostupné textilné či koženkové crossbody kabelky k neformálnym kombináciam. Máte chuť na extravagantný kúsok, čo na seba strhne pozornosť, alebo nadčasovú klasiku?