Tenisky na platforme

Pokiaľ ide o trendy v obuvi, vždy sa môžete spoľahnúť na tenisky na platforme. Sú nadčasové, všestranné, vyzerajú fantasticky a pomôžu predĺžiť vašu postavu. Vyberte si tie najštýlovejšie od značiek Converse, Vans alebo Gucci.

Náš tip

Biele tenisky na platforme rozžiaria každý váš outfit

Osviežte svoje obľúbené outfity bielymi teniskami na štýlovej platforme. Pridajú vám nielen na výške, ale aj na nenútenej elegancii. Biele tenisky na platforme sú nežné, pohodlné a skvele variabilné.

Dokonalý efekt vytvorí neobvyklé viazanie či drobné detaily, ako je zdobená platforma. Veľmi ženským kúskom sú najmä krajkové tenisky na platforme. Pretancovaný večierok sa navyše vďaka nim zaobíde aj bez bolestivých pľuzgierov.

Kožené alebo plátené tenisky na platforme?

Že lodičky nie sú nič pre vás, ale rada by ste si opticky predĺžili svoje nohy? Ide to aj bez vysokých podpätkov, navyše svoj botník obohatíte o jeden z najhorúcejších trendov! Tenisky na vysokej platforme sú na to ako stvorené, lichotia nohe, a navyše skvele fungujú s ďalším módnym hitom – širokými zvonovými nohavicami. Vkĺznite do trendy dua a buďte šik aj vy!

Vykročte do mesta štýlovo

Jedným z hlavných dôvodov, pre ktoré sa do platforiem zamilujete, je ich tepelný komfort. Siahnite po kvalitných členkových teniskách na platforme a bez problémov nimi nahradíte vaše už okukané čižmy. A keď prepadnete výrazným podrážkam naplno, zauvažujte o kožených teniskách na platforme, vydržia hneď niekoľko sezón. Skvelé kúsky ponúkajú napríklad značky Nike, Adidas či Guess.