Zrkadlové dámske slnečné okuliare

Slnečné okuliare so zrkadlovými sklami sú trendom aj túto sezónu. Nosia sa veľké oversized štýly ale aj pilotky a vedľa nešliapnete ani keď zvolíte mačací štýl rámov. Zrkadlové sklá skvele odrážajú slnečné žiarenie a sú tou najlepšou voľbou na veľmi slnečné dni.

Náš tip

Klasické zrkadlovky sa hodia vždy a ku všetkému

Rozhodujúcim faktorom by pre vás mohla byť nielen dostupnosť kombinácií a farieb, ale predovšetkým aj cenovka jednotlivých okuliarov.

Zatiaľ čo za zrkadlové slnečné okuliare môžete zaplatiť okolo 4 eur, polarizačné slnečné okuliare sa pohybujú od 40 eur nahor. Pokiaľ je pre vás na prvom mieste najmä dokonalý vzhľad, viac parády narobíte so zrkadlovkami.

Polarizačné alebo zrkadlové slnečné okuliare?

Stále sa nemôžete rozhodnúť, či sú pre vás vhodnejšie zrkadlové či polarizačné okuliare? Pomôžeme vám s rozhodovaním. Okuliare s polarizačnou úpravou zaručujú maximálny možný vizuálny komfort, redukujú odrazy a oslnenia, sú teda ideálne za volant a na sledovanie prírodných krás. Klasické zrkadlové okuliare toho vedia o trochu menej. Odráža slnečné lúče preč od očí, chránia ich, ale neposkytujú tak vysoký komfort videnia.

Okuliare, ktoré si už nerozbijete

Zrkadlové okuliare majú tú výhodu, že im vrchná lesklá fólia pridáva na odolnosti, nemusíte sa preto báť prasknutia skla, napriek tomu ich odporúčame uchovávať v puzdre na okuliare či ochrannom vrecku. Vyraziť v nich môžete k vode, do mesta i do prírody, svoju funkciu tu plnia na jedničku.