Crop top tielka

Rok 2023 so sebou priniesol rôzne módne výstrelky aj trendy, z ktorých sa tají dych. Jedným takým trendom sú crop top tielka! Tie sú ideálne nielen na letné obdobie, ale aj na jar a jeseň, kedy ich môžete kombinovať s maxi šatami a svetrami.

Náš tip

S čím kombinovať crop top tielka, aby ste nevyzerali ledabolo?

Inšpirujte sa celebritami! Bella a Gigi Hadid rady nosia čierny crop top k denimovej bunde a džínsom s vysokým pásom. Trendy sú i farby - vyskúšajte originálny ružový bavlnený crop k sivým rifliam.

Do kancelárie si ho vezmite k saku a elegantným nohaviciam. Vôbec sa ho netreba báť, aj keď nemáte veľkosť S!

Ako vyzerá crop top?

Vďaka svojmu rafinovanému strihu krásne zvýrazní pás a brucho. Má mnoho podôb - sexi čipkovaný crop top, univerzálny jednoduchý biely crop top, priliehavý aj oversize strih alebo si môžete zvoliť praktický crop top na cvičenie z funkčných materiálov. Určite by mal byť súčasťou šatníka každej štýlovej ženy. 

Noste crop top tielko so štýlom!

Crop top a maxi sukňa je perfektná kombinácia, ktorá zaručene funguje - s teniskami na bežné dni, ak chcete pridať trochu elegancie, skočte do podpätkov. Základom úspechu je neprepísknuť to s odhaľovaním. Vysoký pás sukne alebo nohavíc sa postará o dokonalý imidž. Crop top môžete nosiť aj na blúzke, ak si netrúfate odhaliť kúsok kože.