Dámske capri nohavice

Čo majú spoločné Audrey Hepburn a Brigitte Bardot? Obe mali štýl a šarm, ktorý sa dodnes snažia napodobniť ženy po celom svete. A čo ešte? Obe milovali capri nohavice, ktoré vám dodajú jemnosť a eleganciu.

Náš tip

Ako vytvoriť štýlovo minimalistický outfit?

Capri nohavice fungujú veľmi dobre v minimalistických outfitoch. Kombinovať ich môžete so sakami, tričkami, balerínkami alebo mokasínami.

Ak chcete docieliť šarmantný look, zamerajte sa na neutrálne farby (čierna, biela, krémová, šedá) a vyberajte kvalitné materiály, ktoré sa nerozpadnú po prvom praní. Získate tak elegantný a nadčasový outfit, ktorý je možné vždy spestriť okuliarmi, šatkami alebo červeným rúžom.

Učte sa od Audrey Hepburn. Nebudete ľutovať!

S capri nohavicami okúzľovala svet už Audrey Hepburn. Kombinovala ich s čiernym rolákom a balerínkami, čím svetu ukázala, že v jednoduchosti je krása. Druhou ženou bola Brigitte Bardot – tá ich nosila s trikotom a širokým opaskom. A zabudnúť nesmieme ani na Jacqueline Kennedy, ktorá k nim nosila pôsobivé šatkyokuliare. Od všetkých dám sa môžeme naučiť jedno – capri nohavice sú aj v jednoduchých kombináciách neskutočne šik!

Pár kíl navyše nevadí! Aj vy môžete nosiť capri nohavice

Máte pocit, že capri nohavice sú len pre ženy bez kriviek? Vôbec nie! Stačí zvoliť správny strih a topánky. Najlepšie sú capri nohavice s vysokým pásom, ktorý schová bruško a opticky predĺži postavu. Nohavice by mali byť rovného, cigaretového strihu, nie obopínajúce lýtka. K nim potom stačí vziať topánky na podpätku a dlhšie sako, ktoré zakryje širšie boky, alebo naopak krátku bundu zvýrazňujúcu vaše sexi krivky.