Dámske cargo kraťasy

Cargo kraťasy sú nielen funky, ale aj veľmi pohodlné na nosenie. A čo je najdôležitejšie, cargo šortky umožňujú voľnú cirkuláciu vzduchu a dávajú vám pocit chladu aj v horúcom letnom dni, preto sa výborne hodia na outdoorové aktivity.

Náš tip

S čím kombinovať cargo kraťasy?

Najjednoduchšie je obliecť si k nim jednofarebné tričko alebo mikinu a pohodlné tenisky, prípadne tielko s potlačou a jednoduché sandále.

Cargo šortky s vysokým pásom výborne vyzerajú ku crop topu. Ak chcete outfitu dodať trochu ženského šmrncu, doplňte ho ružovými mokasínmi. Svieži vzhľad dosiahnete kombináciou bieleho tielka, džínsovej bundy a cargo šortiek.

Čo sú dámske cargo kraťasy?

Cargo šortky sú skvelé pre dosiahnutie mladistvého pohodového imidžu. Majú niekoľko bočných vreciek a k dispozícii sú vám v rôznych dĺžkach, najčastejšie do polovice stehien alebo po kolená, ale v ponuke nájdete aj ¾ dĺžku. Uľahčia vám život hlavne v jarnom a letnom období a ich styling je veľmi ľahký.

Aké farby cargo šortiek sa nosia?

Cargo kraťasy si cestu do našich šatníkov našli v polovici 90. rokov a aj keď vtedy vrecká plnili najmä praktickú funkciu, dnes už návrhári ich design vyšperkovali. Absolútnou klasikou sú už od začiatku khaki šortky, ale obľúbené sú aj elegantné biele, béžové, nesmrteľné čierne alebo džínsové cargo kraťasy.