Dámske kožené tenisky

Koža sa na výrobu obuvi používa odpradávna a ani tenisky ako legenda medzi športovo-elegantnou obuvou nie sú výnimkou. U nás nájdete dámske kožené tenisky luxusných aj dostupnejších značiek, ktoré si užijete po celý rok.

Náš tip

S čím kombinovať čierne kožené tenisky?

Čierne tenisky spárujete ľahko, sú praktické, preto sú veľmi populárne.

Výborne vyzerajú k čiernym alebo sivým úzkym džínsom a grafitovému kabátu. Pohodový každodenný outfit k nim vyskladáte aj s jednofarebným oversized svetrom a čiernym legínam. Zaujímavé čierne tenisky s trblietavými detailmi okamžite dodajú vášmu vzhľadu šmrnc.

Štýlové kožené tenisky doplnia každý outfit

Na kožených teniskách je skvelé, že sa dajú nosiť prakticky k čomukoľvek. Niektoré modely dobyli módny svet, napríklad také Adidas kožené tenisky alebo Converse tenisky kožené sa na výslní držia už roky. Vyberte si farbu a štýl podľa chuti: hľadáte model na platforme, členkové, alebo túžite po páre ligotavých kožených tenisiek, ktoré nik neprehliadne?

Ako sa starať o kožené tenisky, aby vydržali čo najdlhšie?

Aby vaše biele kožené tenisky dámske vždy vyzerali reprezentatívne, približne raz za mesiac by ste ich mali impregnovať, čistiť a kožu vyživiť, aby nepopraskala. Oplatí sa investovať do kvality, dámske kožené tenisky Adidas patria k stáliciam, s ktorými nespravíte chybu a poslúžia vám niekoľko sezón.